Paleologu: Iohannis n-a salvat țara de hidra pesedistă. El a pus Guvernul Dăncilă, el l-a dat jos

Tuesday, 12 November 2019, 11:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul prezidenţiabil PMP Theodor Paleologu a opinat, la un post național de televiiune, că preşedintele Klaus Iohannis nu a salvat România de PSD, „el a pus Guvernul Dăncilă şi el l-a dat jos”.

”Toată campania a fost bruiată complet de criza guvernamentală, iar în ultima săptămână Guvernul PNL s-a instalat, iar Iohannis a beneficiat de această statură de salvator al ţării de hidra pesedistă”, a declarat candidatul PMP la prezidențiale.

Paleologu a comentat, cu privire la „statura de salvator” a preşedintelui Iohannis că, în opinia sa, „e ca-n bancul ăla pe care l-am tot spus cu canalul deschis în care cade un miliţian, care apoi iese de acolo şi spune: ‘ce noroc am avut că nu era pus capacul, că altfel nu mai ieşeam de aici’”.

„Adică el (Iohannis) a pus Guvernul Dăncilă şi el l-a dat jos”, a adăugat Paleologu.

„Contraperformanţa lui Iohannis din 2014-2016 a dus la dezastrul de la parlamentarele din 2016. Ne paşte acelaşi lucru la anul. Nu văd niciun motiv să cred că Iohannis a schimbat. Domnul Iohannis a ratat o dată cu poarta goală şi am motive să cred că ar putea să mai rateze. Cu atât mai mult cu cât e un guvern foarte fragil”, a menţionat Theodor Paleologu.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ