Ministrul Muncii, anunț pentru pensionari. Ce îi așteaptă pe poștași dacă fac politică

Tuesday, 19 November 2019, 15:40 Sursă: Facebook, realitatea.net

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat că nu se va feri să înlocuiască Poşta Română drept canal de distribuţie a pensiilor, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD.

„PENSIILE SE PLĂTESC! Respectăm legea! O spun, încă o dată, foarte clar. Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns! Fiecare la treaba lui. Să respectăm pensionarii. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor", a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Reacţia ministrului Muncii vine după ce preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat că unii poştaşi din judeţ s-au implicat în campania electorală.

Parlamentarul i-a reclamat pe poştaşi la conducerea Companiei Poşta Română pentru că aceştia ar susţine PSD şi le-ar spune oamenilor că liberalii îi vor lăsa fără pensii.

Poștașii din Vrancea – agenți electorali pentru PSD

Corpul de control din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) verifică de duminică informaţiile vehiculate în presă, cu privire la faptul că unii poştaşi din judeţul Vrancea ar face campanie electorală pentru PSD, relatează realitateadevrancea.net.

Vineri, preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat că unii postași din Vrancea, apropiaţi de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că „nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL”, 

Potrivit acestuia, astfel de cazuri au fost semnalate deja în trei comune din Vrancea

„Am avut sesizări venite de la Tătăranu, de la Vintileasca şi de la Boloteşti. Oamenii sunt disperaţi pentru că poştaşul le-a zis tot felul de lucruri legate de pensii dacă vor vota PNL. Poştaşii care sunt apropiaţi de primarii PSD se duc la bătrânii din comună şi le spun că nu vor mai fi bani dacă votează PNL, că nu se vor mai da pensiile. La Boloteşti avem consilier local PSD care este poştaş. Nu facem nicio referire la funcţia eligibilă, ci la activitatea profesională. Nu poţi ca poştaş să te duci şi să spui oamenilor că guvernul PNL taie pensiile, că nu or să mai fie bani sau că nu se vor mai face diverse lucruri”, a declarat senatorul Cătălin Toma. Preşedintele PNL Vrancea susţinea că a informat conducerea Poştei Române despre aceste activităţi din comune.

Continuarea o citești pe realitateadevrancea.net!

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-19 17:25:46
BRINZEI

Unii postasi nu-si fac treaba Numai greutati ne fac Nu aduc corespondenta la timp sau deloc pensiile trebuie sa stai la ghiseu intro harmalae si debandada Dupa citeva drumuri i-ti da pensia Odata spune ca nare bani , odata spune ca na venit banii,Badjocora totala Foarte bine gasiti alta solutie

2019-11-19 17:38:40
MIHETIU MARIA

FOARTE CORECT

Alte articole din: ACTUAL