Mega-paradă a costumelor populare de Ziua Națională a României

Saturday, 30 November 2019, 23:38 Sursă: Realitatea.net

Momente emoționante la Arad unde are loc timp de două zile o sărbătoare a costumelor populare, transmite RealitateadeArad.net.

Adaugă părerea ta

Peste 1.000 de persoane au participat, sâmbătă seara, la o mega-paradă a portului popular românesc din aproape toate localitățile județului Arad, în preambulul Zilei Naționale a României.

Manifestarea a avut ca scop reconstituirea delegaţiilor care au participat la Marea Unire din anul 1918. GALERIA FOTO AICI

Imagine

Imagine

Comentarii Existente
2019-12-01 08:44:03
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Dragi romani, eu sant foarte multumit de realizarile mele : am  guvernul meu, am parlamentul meu, am serviciile mele, am justitea mea, desigur independenta, si am ziua mea natională, scuze...multinatională, ca v-am confiscat-o si p-asta...pas cu pas... GHINION !

2019-12-01 09:24:19
Agentul Petrov !

Fara sobolani politici in functii publice !!! Pe cit de buni sint niste goagali corupti si in parlamentul romaniei, pe atit de bun este un neamt de calitate ca presedinte !!! Atita timp cit VOI lasati femeile voastre sa devina galetile de saminta ale tuturor nespalatilor din lume si traiti pe spinarea lor, atita timp cit va neglijati sotia, famiilia si faceti copii doar dupa ce va cumparati mai intii plasma, MERITATI sa va conduca altii !!! LABA G ii NEPUTINCIOSI !!!

Alte articole din: SOCIAL