Liftiera Paula rupe tacerea: 'Am fost concediata la comanda' - Ce salariu avea

Saturday, 01 February 2020, 15:21 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Liftiera Paula

"Lucrez de 12 ani pentru aceasta firma ca liftiera. Cei de acolo, de la Ministerul Muncii, au primit un telefon de la ministrul muncii si mi-au spus sa iau bagajul si sa plec acasa pentru ca nu mai e nevoie de mine.

Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Eu cu doamna ministru m-am vazut o singura data, atunci cand a venit in minister. Ministerul are un singur lift. E un trafic foarte mare, liftul ala nu sta nici macar o secunda. Seful meu cand a castigat licitatia mi-a spus atunci ca are nevoie de liftiera si de intretinere. Firma la care lucrez acorda doar mentenanta si serviciu de liftier pentru minister, atat. E un lift vechi de 60 de ani. 

Intrebata daca va da firma sau ministerul in judecata, liftiera Paula a spus ca inca e nehotarata: "Nu stiu ce o sa fac, ma mai gandesc, au trecut doar cateva zile, dar... Aveam salariul de 2000 de lei si nu aveam niciun spor. Asta e salariul meu. Eu am fost concediata la comanda, nu stiu daca politica sau nepolitica, eu nu am facut niciun rau acolo. 

Eu luam pe fiecare in parte la urcare si la coborare. Eu am facut un curs inainte, il aveam, si lucrez ca liftier de la 45 de ani. Eu am multe calificari, dar aici mi s-a oferit, aici m-am dus. Nu e vina mea ca dispare meseria de liftier. Daca iau concursul, imi doresc sa merg la spital', a mai spus liftiera Paula la Realtiatea Plus.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-01 19:35:54
Niță Marian

Ăsta era marea "coruptă" din minister.

2020-02-02 07:45:28
Paine si circ in Romanica

#coruptiaucide

2020-02-03 19:50:10
Maria

Să vii să te angajeze litiera la noi la bloc! Ești mai tânără ca mine, ce-ai făcut cucoană, până la vârsta asta? Eu, după revoluție, m-am tot recalificat! Și acum, dacă ar fi să am nevoie de serviciu, m-aș duce și aș căuta să mă autodepasesc. Rușine! Du-te într-o fabrică. Învață să tragi la mașina de cusut, dacă nu știi și fă ceva! Nu liftiera! Muncă de om puturos = sinonim cu calificarea de "martor la caratul apei". Dar, cu siguranță știau toți cunoscuții că lucrezi la PARLAMENT!

2020-02-03 19:55:06
Maria

Uitându-mă la poză, văd o femeie odihnita. Nu ca mine; după 8 ore de muncă, la privat, plecam acasă, cheauna. Nu mai știam de mine. Probabil că ieșeai și cu vreo pensie specială. Bine ți-a făcut!

2020-02-03 20:06:00
Maria

Recitesc și mă minunez. Iaca, s-a descoperit persoana importanta din parlament, care să fie concediată la comanda ; comanda politica, desigur. Cucoană, realizezi ce debitezi? Tu primeai 2000, numai ca stăteai în lift și apăsai pe un buton. Eu, pentru banii ăștia, munceam 8 ore, fără pauză (deși aveam), fiindcă aveam volum mare de muncă ; nu puteam să îmi permit să las ceva pe mai târziu, că afecta negativ firma. Săraca, ai muncit și fără spor ; vroiai spor de "stat degeaba"! Mergi în fabrică!

Alte articole din: Ultimele Stiri