Klaus Iohannis: "Vă garantez că vom merge spre mai bine, dacă mă votați. Fără mine, statul de drept se rupea"

Tuesday, 19 November 2019, 19:19 Sursă: Realitatea.NET

"Daca voi fi ales pentru al doilea mandat de presedinte, ma voi implica total si stiu ce spun, pentru Romania normala. Acesta este mai mult decat un slogan, este ceea ce isi doresc romanii. Normal inseamna prosperitate, locuri bine platite, scoli sigure, cetateanul sa fie in centrul sistemului, inseamna ca pacientul este in centrul sistemului de sanatate.

Garantez romanilor ca ma voi implica cu tot ce pot, cu tot ce stiu, pentru a lucra impreuna cu guvernul pentru imbunatatirea performantelor economice ale Romaniei. Nu intru in alte detalii, dar pot sa va spun ca lucrurile arata bine, avem solutii, eu stiu ce este de facut. Va garantez ca vom merge spre mai bine.

Poate par lipsit de modestie, dar fara mine statul de drept din Romania s-ar fi rupt", a afirmat Klaus Iohannis.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-19 21:54:09
Costel

Președintele 0.

2019-11-19 21:58:38
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Alogen. Adica mai rau de 0. Santem pe minus cu alogenul care paraziteaza poporul nostru asuprit de straini..In paguba adica....

2019-11-20 07:45:35
Transilvanius

Nu l-am votat in primul tur dar mai bine votez in turul 2 cu Iohannis . Proasta satului nu poate lega doua cuvinte fara sa-si dea cu firma in cap.

2019-11-20 12:05:23
Iulia mihai

Domnule Președinte, permiteti-mi să vă pun o întrebare după " marea dezbatere electorală " : vă puteți imagina cât de săraci sunt cea mai mare parte dintre români după cei cinci ani în care ați condus țara ? Și pentru că m-am obișnuit cu stilul dumneavoastră și știu că mă veți expedia rapid , că n-aveți dumneavoastră timp de nimicuri, vă spun eu : românul nu poate măcar să moară, că n-are bani de înmormântare.

Alte articole din: ACTUAL