Klaus Iohannis: "Vă garantez că vom merge spre mai bine, dacă mă votați. Fără mine, statul de drept se rupea"

Tuesday, 19 November 2019, 19:19 Sursă: Realitatea.NET

Președintele Klaus Iohannis a declarat la dezbaterea organizată de el la Biblioteca Centrală Universitară că, dacă va fi votat pentru un nou mandat, are soluții pentru ca România să meargă mai bine. La dezbatere, jurnaliștii Realitatea PLUS nu au primit invitație ca să pună întrebări șefului statului.

Adaugă părerea ta

"Daca voi fi ales pentru al doilea mandat de presedinte, ma voi implica total si stiu ce spun, pentru Romania normala. Acesta este mai mult decat un slogan, este ceea ce isi doresc romanii. Normal inseamna prosperitate, locuri bine platite, scoli sigure, cetateanul sa fie in centrul sistemului, inseamna ca pacientul este in centrul sistemului de sanatate.

Garantez romanilor ca ma voi implica cu tot ce pot, cu tot ce stiu, pentru a lucra impreuna cu guvernul pentru imbunatatirea performantelor economice ale Romaniei. Nu intru in alte detalii, dar pot sa va spun ca lucrurile arata bine, avem solutii, eu stiu ce este de facut. Va garantez ca vom merge spre mai bine.

Poate par lipsit de modestie, dar fara mine statul de drept din Romania s-ar fi rupt", a afirmat Klaus Iohannis.

Comentarii Existente
2019-11-19 21:54:09
Costel

Președintele 0.

2019-11-19 21:58:38
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Alogen. Adica mai rau de 0. Santem pe minus cu alogenul care paraziteaza poporul nostru asuprit de straini..In paguba adica....

2019-11-19 21:59:15
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Iohannis, acest Fujimori corupt și trădător al României Posted by justitiarul 1 hour ago Nu știu dacă vă consolează cu ceva, dar nu suntem chiar singurii din lume care am acceptat să fim conduși de un minoritar etnic și corupt până în măduva oaselor: trafic internațional de copii, furt de case prin uz de fals, șef al mafiei imobiliare sibiene și retrocedări frauduloase prin abuz de putere și incompabilitate, el retrocedând, ca primar, imobile către un o.n.g. (FDGR) condus tot de de el, după ce acesta s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al unei organizații hitleriste din Al Doilea Război Mondial! ... http://www.justitiarul.ro/iohannis-acest-fujimori-corupt-si-tradator-al-romaniei/ UN CAZ SCOALA, UN EXEMPLU PENTRU CEI CARE “AU INDRAGIT STRAINII”, IN CARE VEDEM CUM IUDEOMASONII OCUPA INSTITUTIILE UNUI POPOR CU ALOGENII LOR, CA LUPII LA OI ! TRANSFORMANDU-L IN POPULATIE, MANIPULAT SI BATJOCORIT CU “ALEGERILE” LOR, ADUCAND LA “VOT”, POPULATIA SPALATA PE CREIER SA ALEAGA INTRE DOUA RELE, RELELE LOR : DOI CORUPTI, CONTROLABILI, SANTAJABILI, UNUL ALOGEN, ALTUL COADA DE TOPOR…SAU DE CE NU, SA SE IMPLINEASCA CULMEA INDOBITOCIRII SI SPALARII PE CREIER : DOI ALOGENI…PENTRU CA AUTOHTONII SANT, NU-I ASA : “CORUPTI”, “HOTI”, VAI DE EI….SI LE TREBUIE “JUSTITE INDEPENDENTA” SI STAT DE “DREPT”, DAR NUMAI “JUSTITEA” AVIZATA SI PREMIATA DE AMBASADELE LOR, SI NUMAI STATUL LOR DE “DREPT”, ALTFEL NU…CA NU MAI E “DEMOCRACY” SI…”VIN RUSII”…!

2019-11-20 07:45:35
Transilvanius

Nu l-am votat in primul tur dar mai bine votez in turul 2 cu Iohannis . Proasta satului nu poate lega doua cuvinte fara sa-si dea cu firma in cap.

2019-11-20 12:05:23
Iulia mihai

Domnule Președinte, permiteti-mi să vă pun o întrebare după " marea dezbatere electorală " : vă puteți imagina cât de săraci sunt cea mai mare parte dintre români după cei cinci ani în care ați condus țara ? Și pentru că m-am obișnuit cu stilul dumneavoastră și știu că mă veți expedia rapid , că n-aveți dumneavoastră timp de nimicuri, vă spun eu : românul nu poate măcar să moară, că n-are bani de înmormântare.

Alte articole din: POLITICĂ