Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kelemen Hunor, despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea: ”Sigur că știa ce face!”

Saturday, 21 September 2019, 09:40 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul UDMR este de părere că Traian Băsescu minte când spune că nu știa ce face la vârsta de 21 de ani.

„Acele documente, acele dosare existau și înainte să ajungă președinte și înainte să ajungă primar general, se bănuia, se vorbea despre acest subiect. Tragedia e că acum ne dăm seama, cei care nu știam, că zece ani am fost conduși de un președinte care era colaborator. E o mare tragedie, o mare dezamăgire, fiindcă nu era un om liber în cei zece ani de zile cât a fost președinte. Acum ne dăm seamă că foarte multe decizii luate de el și foarte multe încurcături făcute de el probabil că au origine în acest dosar ascuns până în 2019.

Îl credeți pe domnul Băsescu? La 21 de ani era student la un institut de ofițeri, de militari, sigur că știa ce face. Să fim serioși. Vom vedea decizia definitivă. Dar există acest angajament, el a recunoscut că a semnat, a zis că nu știa. Societatea, cei care l-au ales și au fost alături de el, acum probabil vor fi dezamăgiți sau poate că spun că nu mai contează, că e trecutul.

Ar trebui să analizăm cele două mandate. El permanent era un jucător prins. Un președinte ar trebui să nu fie prins în jocuri politice, el s-a implicat. El tot timpul avea ceva de spus, de rezolvat, de aranjat sau de încurcat. Era un jucător. Dacă facem o analiză celor două mandate s-ar putea să avem surprize care nu o să ne placă, dar asta e viața”, a declarat Kelemen Honor, la Digi 24.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL