Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiul fostului procuror ”Portocală”, cununie în ograda ”Moromeților”

Tuesday, 20 August 2019, 14:12 Sursă: REALITATEA.NET

Ograda Moromeților a devenit, în ultima vreme, și locul de desfășurare a evenimentelor importante din viața oamenilor. Este cazul lui Dragoș Negulescu și al Izabelei, un cuplu din București, care au ales să își țină petrecerea de cununie chiar în comuna Talpa, pe platoul de filmare a ”Moromeților”. Tinerii însurăței s-au îmbrăcat în costume populare și, după ce au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile și-au luat familia și prietenii și au venit să petreacă într-o atmosferă tradițională.

Isabela și Dragoș au spus “da” în fața ofițerului stării civile din Sectorul 4 al Capitalei. Pentru petrecerea de cununie au vrut, însă, ceva special. Și cum aflaseră că în ograda Moromeților din comuna Talpa este petrecere câmpenească, și-au luat familia și prietenii și au pornit, imediat după cununie, spre platourile de filmare a Moromeților, anunță Realitatea de Teleorman.

Și prietenii s-au lăsat ușor convinși de ideea de a petrece împreună cu proaspeții însurăței în comuna Talpa.

Citiți mai multe detalii pe Realitatea de Teleorman: https://realitateadeteleorman.net/fiul-fostului-procuror-portocala-cununie-in-ograda-morometilor/?fbclid=IwAR2UYGoHI6FPcgpFhBEXUpRKH0KeLDlvlfC1fD-aGT8elqG4NxuYladxTic


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL