Fifor i-a pus diagnostic lui Iohannis: ”Fobie față de PSD”

Tuesday, 12 November 2019, 09:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, face pe psihologul și a găsit câteva explicaţii despre motivul pentru care Klaus Iohannis nu vrea să vină la dezbaterile electorale propuse de PSD.

"După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o "palma" usturatoare sau să îi pună întrebări.

Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torționarilor comuniști.

Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică", a scris Mihai Fifor pe Facebook.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ