Drumul județean promis de Marian Oprișan în campanie, lăsat de izbeliște

Friday, 06 December 2019, 09:51 Sursă: realitatea.net, realitateadevrancea.net

Autor: Realitatea.NET

Drumul județean DJ202E Sihlea – Voetin, din județul Vrancea, și două poduri rămân promisiune electorală, deși Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean, le-a promis localnicilor că lucrările vor începe pe 2 decembrie, informează realitateadevrancea.net.

Drumul județean DJ202E Sihlea – Voetin, din județul Vrancea, arată ca după bombardament, în ciuda promisiunilor președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, de a începe lucrările în 2 decembrie.

Localnicii sunt revoltați că vor fi nevoiți, și anul acesta, să se deplaseze pe un drum care se prezintă sub orice critică și să-și rupă mașinile. Asta pentru că nici un utilaj nu a ajuns în zonă.

VIDEO Vedeți cum arată drumul pe realitateadevrancea.net.

„Platforma drumului va avea 14m (6m partea carosabilă, trotuare de 1-1,5 m în zone de intravilan, șanturi de beton, refacere accese proprietăți). Tot în cadrul acestor lucrări se vor reabilita și moderniza 2 poduri, unul la Sihlea peste râul Slimnic și unul la Voetin peste pârâul Coțatcu. Avizele necesare sunt obținute în proporție de 95%, ceea ce înseamnă că în aproximativ o lună se va putea emite autorizația de construire și ordinul de începere a lucrărilor“, spunea Oprișan, în urmă cu o lună.

La sfârșitul lunii noiembrie, Consiliul Județean anunța semnarea contractului și începrea lucrărilor pe 2 decembrie

„Lucrările la DJ 202 E care traversează localitățile limită județ Buzău-Voetin- Sihlea-Obrejița-Tîmboești-Bordești vor demara pe 2 decembrie, în urma semnării ordinului de începe a lucrărilor de către președintele Marian Oprișan”, anunța pe pagina de Facebook CJ Vrancea.

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL