Dăncilă, atac la Iohannis: ”Să îşi ia fustă în loc de pantaloni dacă nu acceptă această provocare”

Thursday, 07 November 2019, 18:42 Sursă: REALITATEA.NET

"De aici, din Teleorman, îl invit pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu. Să spună ce a făcut în 5 ani de mandat la Cotroceni, iar Viorica Dăncilă să spună ce a făcut în cele 21 de luni de mandat la Palatul Victoria. (...) Şi dacă nu-i este frică de o femeie, atunci să accepte această confruntare. Dacă nu, să-şi ia fustă în loc de pantaloni.

Au reuşit să dea jos guvernul. Ce au făcut pe urmă? Cu ce a venit candidatul Iohannis? A adus în rândul oamenilor îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine, multe ameninţări, un program de guvernare antiromânesc, un program de guvernare care condamnă din nou la sărăcie, un program de guvernare care se adresează doar lor, pentru că nu se pliază pe realitatea din România şi pe ceea ce vor oamenii.

Decizia lui este să desfiinţeze Partidul Social Democrat, să distrugă acest partid. Oare ce preşedinte din vreun stat membru al Uniunii Europene ar avea această abordare extremistă? Eu cred că niciunul (...) Preşedintele a mers pe principiul dezbină şi condu şi a reuşit să dezbine. Dar cred cu tărie că nu-i cunoaşte pe români. Cred cu tărie că nu cunoaşte puterea acestui popor. Cred cu tărie că a semănat vânt şi va culege furtună", a afirmat Dăncilă în discursul de la un miting electoral desfăşurat la Alexandria.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL