Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă acuză partidele care nu i-au semnat pactul: ”Singurul lor plan este cel al austerității”

Tuesday, 17 September 2019, 15:18 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul a declarat, la începutul ședinței de Guvern, că pactul său reprezintă o minimă garanție că mediul de afaceri autohton nu va fi sufocat de taxe, ci va fi sprijinit în continuare să se dezvolte.

Viorica Dăncilă consideră că aceia care nu au semnat această garanție cerută de ea au alt plan, cel al austerității, al taxării și al tăierilor.

„Am propus la finalul săptămânii trecute pactul pentru bunăstarea românilor. Nu am cerut mult. Am cerut doar o garanție scrisă că românii nu vor mai trece nciiodată prin experiența tăierii veniturilor.

De asemenea, am cerut o minimă garanție că mediul de afaceri autohton nu va fi sufocat de taxe, ci va fi sprijinit în continuare să se dezvolte. Din păcate liderii opoziției în frunte cu președintele Iohannis, fie au ales să ignore acest document, fie au condiționat semnarea sa de obținere a unor avantaje electorale.

Acești politicieni au arătat că nu îi interesează soarta oamenilor. Ne-au arătat că nu sunt capabili să facă un gest de normalitate pentru români, dacă nu au ceva de câștigat din acest lucru. Mai grav, ne-au arătat că în lipsa unui program de guvernare singurul lor plan este cel al austerității, al taxării și al tăierilor.

Sunt ferm împotriva unei asemenea perspective și le mulțumesc încă o dată celor care au înțeles că bunăstarea românilor nu se negociază și s-au alăturat acestui angajament în interesul cetățenilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern, marți.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL