Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cristi Borcea a primit răspunsul la cererea de eliberare condiţionată

Wednesday, 24 April 2019, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

Conform deciziei instanţei, Cristian Borcea va putea depune o nouă cerere de eliberare condiţionată în luna septembrie, conform Agerpres.

"Respinge ca nefondată cererea de liberare condiţionată. Stabileşte termen de reiterare după data de 02.09.2019. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare", se arată în hotărârea instanţei.

Borcea are o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi în dosarul transferurilor din fotbal. Cristian Borcea a mai beneficiat de o eliberare condiţionată în iulie 2018, după ce a executat efectiv 4 ani şi 4 luni din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor.

El a fost reîncarcerat pe 8 februarie 2019, după ce a primit 5 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia. La începutul lunii aprilie, Cristian Borcea a fost transferat de la Spitalul Penitenciarului Rahova la Spitalul Floreasca, unde a fost internat deoarece are probleme cu inima.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL