Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Black Friday 2017. eMAG a înnoit siteul cu reduceri, TeamDeals și Techstar se întrec în oferte

Sunday, 19 November 2017, 10:17 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG continuă ofensiva reducerilor cu Crazy Days. Găsești toate reducerile AICI. TeamDeals continuă Black Friday și are câteva oferte de top. Le găsești pe toate AICI. Și Techstar, un mare magazin de electronice, are o colecție impresionantă de reduceri de Black Friday 2017, toate listate AICI.

TeamDeals, cel mai mare jucător dintre siteurile de reduceri colective din România, face duminică Black Friday la produse auto. Toate reducerile sunt AICI. Printre cele mai căutate reduceri se numără camerele auto, dar și produse ca acest kit anti-zgârieturi, despre care puteți afla mai multe AICI.

TechStar are o mulțime de electronice în colecția de pe site, iar majoritatea modelelor au intrat și în campania de reduceri de Black Friday. Găsiți oferta completă AICI.

eMAG vinde în continuare masiv, chiar și în weekendul de după Black Friday. Imediat după ziua marilor reduceri, retailerul a început campania Crazy Days, în care a inclus toate categoriile de produse de pe site. Găsiți oferta completă AICI. Interesant este că magazinul online vinde și pachete de vacanță, lista lor fiind disponibilă AICI.

Și alte mari magazine continuă ofertele de Black Friday. Găsiți o listă cu 60 de astfel de magazine, împărțite pe categorii, AICI


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL