Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu a ieşit la atac: "Este lipsă de inteligență"

Friday, 11 October 2019, 22:47 Sursă: REALITATEA.NET

"De fapt, guvernul a fost trântit de PSD, aripa Ponta, care provine integră din PSD. A avut un rol determinant, cum, la fel, putem sune că cele 17 voturi ale PMP-ului au fost cruciale pentru ca guvernul să cadă”, a spus Traian Băsescu, la Digi, conform sursei citate.

Băsescu a continuat: "În realitate, cel care i-a îngropat are numele Victor Viorel Ponta. El a rupt din partid când nu a mai fost preşedinte, el a votat împotrivă şi, paradoxal, şansa PSD-ului este să pună cuţitele jos şi să găsească o soluţie între grupările din PSD, altfel nu au nicio şansă, nu la prezidenţiale, la legislative".

"S-ar face de tot râsul dacă ar forţa-o pe Dănicilă să renunţe la candiatură şi să-l susţină pe candidatul lui Ponta. Abordarea e de un ridicol total, arată lipsă de minimă inteligenţă. Aşa ceva depăşeşte nişte limite în care nişte partide pot juca, nu este fezabilă o asemenea idee. În schimb, este fezabil la domnul Ponta să se ducă la PSD şi să spună: «îmi pare rău, am greşit, hai să ne unim să refacme PSD-ul». Pentru că de-asta a căzut PSD-ul, datorită fracturii pe care generat-o Ponta”, a mai spus fostul şef al statului.

Traian Băsescu a apreciat că Viorica Dăncilă ”nu are nicio vină că este în situaţia asta”.

"A stat femeia în scaun acolo, să le ţină guvernarea, iar acum e vinovata numărul unu", a spus Băsescu, potrivit news.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL