Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț de ultimă oră de la Casa Regală despre starea regelui Mihai: Previziunile sunt imposibile

Thursday, 16 November 2017, 07:36 Sursă: REALITATEA.NET

"Starea Majestăţii Sale este foarte precară. În acest moment, medicii îşi concentrează eforturile pentru a-l menţine într-o stare confortabilă şi fără dureri. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire situaţia s-a stabilizat. Majestatea Sa are şi momente în care este conştient, are momente în care este mai puţin conştient. Este o evoluţie normală în această situaţie", a declarat Andrew Popper, miercuri seară.

Oficialul Casei Regale a explicat şi de ce nu mai este emis un buletin de sănătate semnat de medicii curanţi ai regelui.

"Motivul este foarte clar - şi noi ne-am dori ca medicii elveţieni să publice un comunicat medical. Şi le-am cerut acest lucru. Din păcate, ei nu pot să o facă, pentru că legea elveţiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen şi, în acelaşi timp, ei sunt convinşi că din punct de vedere etic nu pot să dea comunicate în ceea ce priveşte sănătatea unui pacient. (...) Ei sunt obligaţi să respecte secretul medical şi intimitatea pacientului. Este singurul motiv pentru care nu au fost date comunicate medicale oficiale", a spus şeful Casei Regale.

De asemenea, întrebat despre faptul că nu au mai fost date publicităţii de mult timp poze cu Regele Mihai, Andrew Popper a spus că este normal acest lucru într-o astfel de situaţie, în care starea regelui s-a degradat, iar imaginile nu sunt plăcute.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL