Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă în Germania. Centru comercial din Berlin, luat cu asalt de polițiști

Thursday, 22 December 2016, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Principalul suspect al atentatului comis cu un camion într-un târg de Crăciun din Berlin, tunisianul Anis Amri, este căutat intens de forțele speciale din Germania.

Un centru comercial din Berlin a fost închis în urmă cu scurt timp, după ce polițiștii au demarat o operațiune de căutare în mall-ul respectiv a tunisianului suspectat de producerea masacrului de zilele trecute.

Tramvaiele și trenurile locale au fost oprite în zona Prenzlauer Berg din Berlin, potrivit cotidianului german Tagesspiegel.

Principalul suspect al atentatului comis cu un camion într-un târg de Crăciun din Berlin, tunisianul Anis Amri, a căutat pe internet informaţii despre fabricarea dispozitivelor explozive şi a comunicat cu organizaţia Statul Islamic, potrivit unui articol apărut miercuri seara în New York Times.

Tunisianul în vârstă de 24 de ani a comunicat cu organizaţia extremistă cel puţin odată şi se afla de asemenea pe o listă cu persoane care au interdicţie de călătorie în SUA, a precizat ziarul, citând un oficial american sub rezerva anonimatului.

Amri, care a folosit mai multe nume false şi riscă să fie deportat, este bănuit că a fugit de la locul atentatului comis luni seara la Berlin, în care 12 persoane au fost ucise şi alte 48 au fost rănite. Printre persoanele ucise se află şi şoferul polonez al camionului, care a fost găsit împuşcat şi înjunghiat în cabină. Actele de identitate ale lui Amri au fost găsite în camion după atac,.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL