Sex în prime time la o televiziune naţională. CNA, fără reacţie

 
Sex în prime time la o televiziune naţională. CNA, fără reacţie
Sex în prime time la o televiziune naţională. CNA, fără reacţie

Imagini interzise minorilor, în prime time, la o televiziune națională! La o oră de maximă audiență, în cadrul unui reality show matrimonial, a fost difuzat un filmuleț cu un conținut sexual explicit. Imagini explicite, neînsoțite de niciun fel de avertisment au fost difuzate la o oră de maximă audiență. Deși nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, CNA nu a luat nicio măsură încă. Cei 11 membri CNA sunt plătiți cu câte 11.000 de lei, lunar, și au rang de secretar de stat. 

"Se pare că CNA s-a înmuiat din nou cu acest tip de programe. Imaginile pe care le-ați văzut dumneavoastră și pe care le-a văzut atât de multă lume n-au nicio legătură cu protecția minorului. Rolul principal pe care îl are CNA este de a proteja minorul. Evident că trebuie intervenit, evident că ora la care s-a difuzat nu este una potrivită", spune Valentin Jucan, fost membru CNA.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?