Samsung a făcut anunțul: "Am decis să amânăm". Telefonul care costă o avere, eșec colos?

 

Samsung a făcut valuri în urmă cu o săptămână cu un telefon care costă nici mai mult nici mai puțin decât 9.500 de lei. O reală avere pentru mulți români. Dar acum compania revine și, voalat, susține că a eșuat. Cu alte cuvinte, telefonul pliabil e aproape de-a fi anulat și trecut în istorie până când tehnologia va deveni mai bună. Dar de ce?Samsung Galaxy Fold a rupt gura târgului în februarie. E un telefon pliabil, arată premium și costă o mulțime de bani. Prețul în România e de 9.500 de lei. Dar acum sud-coreenii s-au lovit de niște probleme imense. Așa că tot proiectul ia o pauză. 

S-a ajuns la așa ceva după ce Galaxy Fold a început săptămâna trecută să fie subiectul unui scandal de proporții. Nu a durat mult până când au apărut zvonuri că Samsung amână evenimentele de lansare din China. Și așa s-a întâmplat.

De ce Samsung e aproape de un eșec colos

"Pentru a evalua complet feedback-ul și pentru a rula mai multe teste intern, am decis să amânăm lansarea Galaxy Fold. Plănuim să anunțăm o dată de lansare în săptămânile următoare", a spus Samsung. Cu acest anunț, trage pe dreapta cel mai futurist telefon pe care l-a lansat vreodată. Și nici măcar n-a ajuns la clienți.

Inițial, până la acest anunț, s-a speculat că va fi vorba doar de o amânare a lansării de câteva săptămâni. Doar că cea mai proastă veste a fost confirmată. 

Veștile de la Samsung vin la aproximativ o săptămână de la un alt anunț. Acela a constat într-un fel de scuză și anunț al inițierii unui studiu pe marginea unităților care s-au stricat în mâna unor jurnaliști, specialiști sau oameni care trec prin tot felul de teste astfel de telefoane.

Unii dintre ei au îndepărtat o folie de pe ecran ce se pare că era vitată pentru funcționarea panoului. În cazul altora, după câteva plieri, telefonul, pur și simplu s-a stricat. În comunicatul oficial de acum, Samsung a spus că este de părere că terminalul ar trebui îmbunătățit pentru a oferi clienților cea mai bună experiență de utilizare.

În ceea ce privește o eventuală relansare, sud-coreeni au spus că vor încerca să comunice o dată peste câteva săptămâni.

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?