Replica IRONICĂ a Regiei de Transport pentru călătorii care se plâng de CĂLDURA din autobuze

După ce călătorii s-au plâns că autobuzele de transport în comun cu care circulă nu au aer condiţionat şi că, în acest caz, căldura este sufocantă, reprezentanţii Regiei de Transport din Craiova au răspuns cu o replică ironică şi deloc potrivită. Gazeta de Sud scria, în urmă cu aproximativ două săptămâni, despre situaţia umilitoare la care sunt supuşi craiovenii care aleg să circule în mijloacele de transport ale SC RAT Craiova SRL, mai ales în zilele toride de vară. După o singură călătorie, ajungi la destinaţie aproape sufocat din cauza aerului irespirabil, iar hainele se lipesc pe tine din cauza căldurii insuportabile din autobuzele sau tramvaiele care nu au aer condiţionat. Şi şoferii sau vatmanii acestora au parte de acelaşi tratament pe care trebuie să îl suporte opt ore. În cele 24 de autobuze Solaris, care au sistem de aer condiţionat, lucrurile stau mai bine, însă unii călători spun că există situaţii în care şoferii „uită“ să pornească aerul condiţionat.

În toată această situaţie, care pare mai degrabă desprinsă dintr-o ţară din lumea a treia decât dintr-un oraş care s-a dorit capitală europeană a culturii, reprezentanţii SC RAT Craiova SRL au oferit o explicaţie cât se poate de simplă: „Nu este prevăzută o temperatură optimă în interiorul autobuzelor sau tramvaielor, nivelul optim de confort fiind subiectiv“, au declarat aceştia. Cu alte cuvinte, temperatura de aproape 40 de grade Celsius resimţită în interiorul autobuzelor sau tramvaielor poate fi chiar confortabilă pentru unii călători.

Privitor la intervalul de funcţionare a aerului condiţionat din autobuzele prevăzute cu acest sistem, reprezentanţii RAT precizează că acesta ar trebui să fie în funcţiune de la ora 10.00, la ora 19.00. Cu toate acestea, unii călători spun că acest lucru nu se întâmplă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?