Ministrul propus la Transporturi taie speranța celor din Drumul Taberei. Fără metrou, în 2019

 

Ministrul propus pentru Transporturi şi Comunicaţii, Lucian Bode, a afirmat, miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, că tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor, de pe Magistrala 5, nu va putea fi recepţionat în acest an.

Licitaţiile la tronsonul respectiv au început în 2008, iar lucrările în 2012. Termenul de finalizare era programat pentru decembrie 2019, cu o întârziere de 4 ani faţă de data iniţială.

Miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, Bode a precizat că finalizarea acestui proiect în acest an nu este posibilă.

”Îmi asumăm finalizarea tronsonului Drumul Taberei - Eroilor. Însă, din păcate, la cum arată situaţia acum, acest proiect nu va putea fi recepţionat în 2019", a spus Lucian Bode.

El a subliniat că, printre obiectivele majore în domeniul transporturilor, asumate şi de el, se numără autostrăzile Sibiu-Piteşti şi Comarnic-Braşov.

În plus, Bode şi-a propus modernizarea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), dar şi redresarea companiei Tarom.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gaga
31 Oct 06:25
Probabil va fi pus in functiune dupa ce veti iesi de la guvernare.Sa speram ca dispare repede guvernul LUI.
Răspunde
0 0
Ilinca
31 Oct 03:47
Vestea nu este bună de loc! Dar măcar este sincer. Nu minte ca minunata primăriță roz, ”Pygmalion” a tov. Dan Voiculescu. Flutură vorbele ca pletele și nu face nimic...Ideea de a pleca, o recunoaștere a eșecului ar fi binevenită și pentru primărița roz și pentru noi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?