Jocurile Europene 2019. Ceremonia de primire în Satul Sportivilor Minsk

 

Echipa României a participat, joi, la ceremonia oficială de primire în Satul Sportivilor la Jocurile Europene 2019 de la Minsk.

Trăgătorii Laura Coman, portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene 2019, şi Alin Moldoveanu, portdrapelul României la Jocurile Europene de la Baku, din 2015, au plantat copacul ''România' la Minsk. Evenimentul, la care au participat câteva zeci de Comitete Olimpice Naţionale, printre care Franţa, Ucraina, Rusia, Grecia, Italia, Azerbaidjan sau Turcia, s-a desfăşurat în zona de spectacole a satului şi a avut parte de momente artistice şi de discursuri ale oficialilor.

Printre cei care au vorbit sportivilor a fost şi preşedintele Comitetelor Olimpice Europene (EOC), Spyros Capralos. Şefii de Misiune ai Echipei Olimpice a României, Florin Mişcă şi Dragoş Tătaru, au fost alături de sportivii tricolori.

Detalii pe sursa dcnews.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?