Ieșire necontrolată a președintelui PNŢCD, Aurelian Pavelescu, la Brăila! (VIDEO)

 

Dialog halucinant la sediul PSD Brăila, avându-l drept protagonist pe liderul PNŢ CD Aurelian Pavelescu. Conferința la urma să anunțe semnarea unui protocol cu PSD s-a transformat într-o oră de predare a socialismului.

Întrebat de ultimele evenimente din țară, în care jandarmii au ridicat protestatari, printre care și jurnaliști, sau situaţia în care a fost nevoie de parolă pentru a intra în Târgvişte, în ziua unui miting PSD, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu a avut o ieșire necontrolată la adresa jurnaliștilor prezenți, acuzându-i chiar de faptul că nu sunt simpatizanți PSD.

Detalii pe Realitatea de Brăila.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Groza
23 May 13:11
Un traseist si parvenit .A acaparat PNT.Calaul bate palma cu victima.Interesul poartă fesul = banul este totul în lume.
Răspunde
0 0
PNT-CD parca e mai cu tara,nu sunt rechinii compradori de la PNL si USR .
22 May 17:53
Ce e bre „iesire necontrolată”?Sunt ziaristi care sunt contra PSD,dar asta nu e grav,ci faptul dezastros este ca inventeaza fapte,interpreteaza tendentios opțiunile politice ale PSD,ca adumecă interese si bani pe comentarii de tot râsul.Spune-mi un ziarist ,ca dlRres Bogdan nu e ziarist ca vorbesete la TV,care a explicat ce vor dle ,candiadtii PNL de la Europa,ca ce vor pnl-istii il intrebăm pe dl presedine !Vreau idei,vreau solutii,vreau critici nu cretinisme .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?