Horoscop 25 septembrie 2018. O zi minunată pentru aceste zodii!

 
Horoscop 25 septembrie 2018
Horoscop 25 septembrie 2018

Horoscop 25 septembrie 2018. Află ce ți-au rezervat astrele pentru marți, 25 septembrie 2018!Horoscop 25 septembrie 2018. Berbec

Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru tine. Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare poţi pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri.

Horoscop 25 septembrie 2018. Taur

Toate bune şi frumoase azi, ai senzaţia că ai rezolvat cele mai complicate probleme şi orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: păstrează acest tonus ridicat cât mai mult timp posibil, pentru că de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste şi entuziaste în faţa unor evenimente care se apropie, şi pe care le primeşti cu inima deschisă, sigur că va ieşi totul ca la carte.

Horoscop 25 septembrie 2018. Gemeni

Nu glumi cu nervii prietenilor tăi, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul tău jucăuş şi vor crede că-i iei peste picior. Sancţionezi cu multă ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsită, pentru că nu poţi tolera minciuna şi ipocrizia. Cum descoperi că cineva umblă cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, şi o vei face într-un mod amuzant, ca să nu naşti conflicte, numai că nu toată lumea va înţelege corect umorul tău acid. Unii pot reacţiona aiurea la glumele tale!

Horoscop 25 septembrie 2018. Rac

Primeşti o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îţi dă alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşi în faţă şi să spui ce ştii şi când vezi ce bine evoluează lucrurile, eşti din ce în ce mai sigur pe reuşita finală spre care te îndrepţi. Rareori eşti atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiţi de vântul prielnic pentru a face paşi mari spre ţinta propusă.

Horoscop 25 septembrie 2018. Leu

Se apropie un eveniment ce îţi ridică tensiunea, dar te motivează din ce în ce mai mult. Sună promiţător ceea ce urmează să se întâmple, abia aştepţi să devină mai repede realitate, şi profiţi de fiecare moment care te mai desparte pentru a te pregăti ireproşabil pentru orice va fi! Cât timp eşti susţinut de cineva în care ai încredere, care e un exemplu demn de urmat sau un motor de energie ce te obligă să nu scazi nici tu ritmul spre ce ţi-ai propus, totul va merge foarte bine.

Horoscop 25 septembrie 2018. Fecioară

Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru că prezenţa lor îţi face bine, îți ridică moralul, te ambiţionează pentru a face tot ce-ţi stă în putere pentru binele lor. Reuşeşti să cobori un pic la nivelul lor şi să te distrezi alături de ei cu optimism, cu entuziasm, cu veselie, de parcă nu v-ar despărţi prea mulţi ani. La urma urmei, ai un copil ascuns acolo în suflet care aşteaptă să fie şi el, din când în când, eliberat, lăsat să se joace în voie.

Horoscop 25 septembrie 2018. Balanţă

Nu primeşti reacţii pozitive ori de câte ori vorbeşti despre planurile tale de viitor, ba dimpotrivă, unii, mai critici din fire, încep să comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenţa negativ cu atitudinea lor pesimistă. Dacă tu crezi că marile tale planuri sunt posibile – câtă vreme depind numai de ambiţia ta – nu are rost să pleci urechea la comentariile lor maliţioase.

Horoscop 25 septembrie 2018. Scorpion

Stai prea mult să analizezi o problemă, când ea ar putea avea o rezolvare mult mai simplă decât crezi. Ai ajuns la niveluri mult prea complicate ale acelei situaţii şi e normal să te încurci deja în detalii contradictorii. Uneori, lucrurile sunt mai simple decât par, deci nu mai despica firul în patru şi nici nu săpa până în cele mai ascunse unghere. Ia decizii mai de suprafaţă, pentru că, dacă sapi prea adânc în miezul acţiunii, începi să descoperi şi elemente pe care nu vei mai şti cum să le gestionezi.

Horoscop 25 septembrie 2018. Săgetător

Uneori, a pune punct unei situaţii din care nu mai ai nimic bun de câştigat e cea mai mare dovadă de voinţă. Asta trebuie să faci şi azi, să-ţi iei inima în dinţi şi să spui adio acelei situaţii care ar fi trebuit să dispară mai demult din calea ta, dar tot te-ai ţinut cu dinţii de ea. Fii acum puternic, ferm, pregătit pentru marea ruptură, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine fără acel lucru, decât tot încercând să-l păstrezi în viaţa ta.

Horoscop 25 septembrie 2018. Capricorn

Eşti una din zodiile care se bucură cel mai mult azi, deşi, de obicei, ai o cu totul altă atitudine: mai rezervată, mai pesimistă, mai raţională. Nu, de data aceasta eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins că ceea ce visezi să găseşti deschide o etapă nouă în viaţa ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşita depinde enorm de energia pe care o investeşti în ţelurile propuse.

Horoscop 25 septembrie 2018. Vărsător

Ceva drag ţie se apropie de sfârşit deci trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu te vei mai bucura de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să te detaşezi şi să treci mai departe fără a te crampona de senzaţii.

Horoscop 25 septembrie 2018. Peşti

Ai ajuns la finalul unei acţiuni şi trebuie să te confrunţi cu o judecată atentă. Chiar dacă nu e tonul pe care l-ai fi aşteptat, ceea ce auzi e binemeritat şi îţi va fi de folos, ca atare nu privi analiza la care eşti supus ca pe un atac la persoană, ci ca pe o reflectare sinceră şi justă a faptelor tale.

 

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?