HOROSCOP 2019: Ce îți rezervă astrele: un an fabulos, dar și extrem de trist pentru o zodie

 

HOROSCOP 2019. Anul 2019 poate și chiar va aduce multe schimbări la orizont pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce zodia este cu adevărat importantă, respectiv în ce zodie era Soarele în momentul nașterii, iar ea spune foarte multe despre viață ta, o influență la fel de mare o are și elementul în care te-ai născut. 

HOROSCOP 2019. Fie că ești element de Pământ, de Apă, de Aer sau de Foc, te poți îndrepta pe un drum viitor la care nici nu te-ai fi gândit, iar acesta îți poate da indicii valoroase în acest sens!

Încă din vremuri antice, astrologia vestică s-a bazat și construit în jurul celor 4 elemente – Pământ, Apă, Aer sau Foc – care includ fiecare câte 3 zodii. Combinația dintre element și zodie determina și mai puternic influențele astrelor asupra unei persoane.

HOROSCOP 2019 PENTRU ELEMENTUL AER – ZODIILE GEMENI, BALANȚă, VĂRSĂTOR

Semnele de aer sunt în mod natural aducatoarele de pace dintre toate elementele. Acestea iubesc să comunice cu alții și sunt frustrate dacă nu reușesc să își transmită punctele de vedere spre ceilalți așa cum vor și cum consideră că e mai bine. Anul 2019 va scoate cu adevărat bestia din ține la iveală. Ai putea fi destul de agresiv și cu dispoziții schimbătoare. Pe durata acestui timp, trebuie să îți domolesti ritmul și să lucrezi asupra aspectelor ce te deranjează. Pe măsură ce anul se derulează, vei învață din ce în ce mai multe lucruri despre ține și te vei descurcă din ce în ce mai bine în a ști exact cum să ajungi acolo unde îți propui să ajungi. Progresul nu va veni așa de ușor precum vrei tu, dar va veni, să nu uiți și să fii sigur de asta!

HOROSCOP 2019 PENTRU ELEMENTUL FOC – ZODIILE BERBEC, LEU, SĂGETĂTOR

Semnele de foc își merită numele cu prisosință ! Aceștia sunt neînfricați și știu cu adevărat ceea ce vor. Anul 2019 va fi foarte entuziasmant pentru ei și plin de distracție. Dacă ești semn de Foc, vei avea parte de multe aventuri și îți vei găși cu adevărat pasiunile. Îți vei găși un sens de echilibru și chiar vei reuși să îți finalizezi tot ce îți propui, în timp ce te găsești și descoperi pe ține din ce în ce mai mult și bine. În acest an este momentul potrivit să devii foarte creativ ! Simte-te liber să îți lași sufletul creativ să zburde liber ! Te va ajută cu adevărat să îți găsești calmul pe care îl cauți cu disperare în viață. Ține minte că poți avea succes si fără să urmezi o ruta tradițională.

HOROSCOP 2019 PENTRU ELEMENTUL PĂMÂNT – ZODIILE TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

Semnele de Pământ sunt extrem de bine înfipte cu picioarele în pământ și deci impamantate solid și întotdeauna gândesc lucrurile temeinic. Sunt exact tipul de oameni în preajma cărora vrei să fii în situații stresante.

Anul 2019 te va forță să te conectezi mai mult cu oamenii la care ții. Vei face tot ce poți mai bine pentru a-ți împlini dorințele și ai putea chiar avea și anumite tendințe creative. În timp ce oamenii îți vor pune la încercare răbdarea și îți vor scoate frustrarea la înaintare, tu vei rămâne cât de pozitiv și împământat ești capabil.

Este foarte important în 2019 să îți faci casă un loc natural de vindecare și încărcare pentru suflet. În timp ce vei fi impaciuitorul altor semne, trebuie să ai un loc unde să te descarci și relaxezi.

HOROSCOP 2019 PENTRU ELEMENTUL APĂ – ZODIILE RAC, SCORPION, PEȘTI

În timp de semnul de Pământ aduce în mod natural pacea, semnul de Apă aduce în mod natural empatia. Ei simt lucrurile mult mai puternic decât alte elemente, făcându-i un umăr perfect pe care oamenii să plângă. Oricum, este important să nu te supraincarci cu emoții, că să poți fi de folos cu tot ce ai tu mai bun de oferit lumii.

Anul 2019 te va forță să ajungi la pace și echilibru cu tot ce ai făcut până acum în viață ta. Va trebui să pui focusul cu prioritate pe muncă și bani că să poți trece cu bine prin el și cu sănătatea mentală intactă. Te vei putea întâlni cu anumite perioade mai grele dar până la urmă totul va ieși excelent pentru ține.

Pe măsură ce anul se derulează, este foarte probabil să tai anumite legături definitiv cu mulți oameni, dar doar pentru binele cel mai înalt al tuturor. Nu lăsa întâmplările care vin să te afecteze pentru că totul va ieși cum nu se poate mai bine.

 

Citește mai multe pe Sfatulparintilor.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?