Gluma cu care Prinţul Charles i-a frânt inima Prinţesei Diana

Gluma cu care Prinţul Charles i-a frânt inima Prinţesei Diana
Gluma cu care Prinţul Charles i-a frânt inima Prinţesei Diana

Prinţul Charles a făcut o glumă după ce Lady Di l-a născut pe Prinţul Harry. Cuvintele lui au devastat-o pe Diana.Legătura dintre Prinţesa Diana şi copiii ei a fost mereu una foarte puternică şi vizibilă, însă foarte puţini cunosc un detaliu legat de naşterea Prinţului Harry. După venirea pe lume a primului său copil, William, Prinţul Charles îşi dorea foarte mult o fetiţă. Când a aflat că va naşte tot un băiat, Diana a ţinut acest lucru secret.

În septembrie 1984, Prinţesa Diana a născut al doilea băiat, pe Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după un travaliu chinuitor de nouă ore, fără anestezie.

În cartea "Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată", Andrew Norton a scris ce i-a povestit Lady Di despre reacţia lui Charles când a auzit că are încă un băiat.

"Charles şi-a dorit mereu o fată. Primul lui comentariu când a auzit că va avea tot un băiat a fost: 'Dumnezeule, e băiat!'. Iar următorul: 'Şi are şi părul roşcat'."

Observaţia acestuia, spusă ca o glumă, n-a putut ascunde reacţia de surprindere şi de dezamăgire în faţa soţiei sale, care suferise mult pentru a aduce pe lume al doilea copil. A devastat-o pe Diana, scrie Norton, citat de eva.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?