Gestul SCANDALOS al locatarilor unui cartier exclusivist. Totul, ca să nu îşi murdărească maşinile!

 

Locuitorii bogaţi ai unui cartier exclusivist din Bristol, Marea Britanie, au reuşit să înfurie pe toată lumea după ce pe reţelele sociale au apărut fotografii cu găselniţa lor pentru a-şi păstra maşinile curate. Găselniţa celor din cartier pentru a-şi păstra maşinile curate a fost amplasarea unor "ţepi anti păsări" pe crengile unor copaci situaţi chiar deasupra unei parcări. Ţepii au fost "capsaţi" pe crengile a doi copaci, pentru a împiedica păsările se se aşeze sau să îşi facă un cuib şi, astfel, să prevină găinăţarea pe automobilele luxoase ale locuitorilor cartierului.

Cei care au observat găselniţa sunt revoltaţi, pentru că ei cred că nu este firesc să acoperi cu ţepi copacii doar pentru a proteja o parcare. Ţepii împotriva păsărilor sunt folosiţi, în general, în zona centrelor comerciale, dar nu s-au întâlnit, scrie The Independent, până acum cazuri în care ţepii să fie urcaţi în copaci.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?