Femeia sfâșiată din zodiac. Toți bărbații o rănesc

 

Fiecare femeie trece prin cel puțin un moment nefericit în viața personală din cauza dezamăgirilor în dragoste. Există însă o femeie în zodiac care, oricât ar încerca să le facă pe plac bărbaților, aceștia tind să o rănească mereu. Femeia sfâșiată din zodiac nu este luată în serios niciodată și de aceea duce o viață amară și plină de remușcări.

Nu există relațiile perfecte. În cuplu, mereu vor apărea discuții și neînțelegeri. Totuși acestea pot fi rezolvate acolo unde există respect și iubire. Pentru tine, nativa din Săgetător, aceste lucruri nu se regăsesc în niciuna dintre legăturile în care te implici. Toți bărbații care apar în viața ta te rănesc.

Deși ești o femeie iubitoare și extrem de înțelegătoare, se pare că tinzi să atragi doar bărbații nepotriviți, care sunt în căutare de aventuri, nu de relații serioase. Cum este posibil acest lucru? Locul în care îți întâlnești perechea este foarte important. De aceea să nu te mire faptul că nicio relație cu tipii pe care i-ai agățat în club nu funcționează. Persoanele care merg în club fac acest lucru pentru a se distra, pentru a-și îmbogăți lista de aventuri, nu pentru că sunt în căutarea de relații serioase și de durată. 

O altă greșeală pe care o faci este că ești prea bună și supusă, și tocmai din acest motiv bărbații încep să te folosesc cum vor, ca la sfârșit să te părăsească. Ambii parteneri trebuie să aibă un cuvânt de spus într-o relație. Nu trebuie să îți fie teamă să îți exprimi părerea și dorințele. Echilibrul este esențial, deoarece doar în acest mod nu apar frustrările.

De asemenea, mai spune și ”nu” din când în când. În acest mod te asiguri că nu vei fi o victimă sigură. Învață să te respecți și să ai pretenții din partea partenerului. Cine te va dori cu adevărat, își va călca pe inimă și va rămâne lângă tine. Persoanele toxice, fără intenții serioase, vor pleca.

Deși nu ai avut prea mare noroc până acum, dacă vei ține cont de aceste lucruri, vei vedea că Făt-Frumos va apărea curând.

 
 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?