Era şoferiţă la Uber.A dus o fată la o adresă.Când a văzut unde au mers, ŞOC!I-a stricat toată viaţa

Michaela este o fată de 31 de ani. din Marea Britanie. cu spirit antreprenorial. În timpul liber, ea este şoferiţă la Uber. Această pasiune combinată cu un mod de a obţine venituri suplimentare i-a stricat, totuşi, viaţa.Michaela era foarte îndrăgostită de bărbatul alături de care trăia o frumoasă poveste de iubire de 2 ani de zile. Plănuiau să se căsătorească. Într-o bună zi, logodnicul ei i-a cerut să-l ducă până la aroport, întrucât trebuia să "zboare" la New York, în interes de afaceri. Femeia l-a condus acolo.

Pe drumul de întoarcere de la aeroport, Michaela a luat, la comandă, o domnişoară de 24 de ani, pe care a dus-o la adresa cerută de clientă. La destinaţie, şoferiţa a ajutat-o pe tânără cu bagajul până la uşă. Acolo, şoc! Bărbatul care a deschis uşa era chiar iubitul ei. Omul avea o amantă şi închiriase un apartament de care logodnica, şoferiţă la Uber, habar nu avea.

După ce i-a făcut cu ou şi cu oţet pe cei doi, Michaela l-a anunţat pe bărbat că se desparte de el, apoi a anulat nunta şi încearcă să-şi vindice "rănile" şi acum.

Cum arată şoferiţa de la Uber, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?