eMAG Electronic Days - Reduceri de pana la 40% pentru aparatele foto DSLR

 

eMAG are preturi mai bune ca niciodata pentru aparatele profesionale de fotografiat de tip DSLR.

eMAG - Lista cu toate aparatele foto DSLR disponibile in oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi foarte bune pentru aparatele foto DSLR. Noi am selectat cele mai ieftine 6 modele de aparate foto DSLR si vi le recomandam cu incredere.

eMAG - Aparat foto DSLR Canon EOS 1200D

Primul aparat foto pe care vi-l recomandam are un pret mai mic de 1.500 de lei ei este dotat si cu obiectivul EF-S 18-55mm DC III. Aparatul Canon EOS 1200D are un senzor de imagine de 18mp si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Aparat foto DSLR Nikon D3300

Pret foarte bun ce are si o reducere de 10% pentru aparatul foto Nikon D3300. Acest aparat de tip DSLR e dotat cu senzor de imagine foarte puternic de 24.2mp. Laptopul e dotat cu obiectiv AF-P 18-55mm VR. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Canon EOS 100D

O reducere foarte mare de pret e disponibila pentru Canon EOS 100D. 17% discount pentru aparatul de la Canon care costa mult sub 2.000 de lei si e dotat cu obiectivul de 18-55mm IS II STM. Oferta completa cu toate detaliile poate fi consultata AICI.

eMAG - Aparat foto DSLR Pentax KM

Putin peste 2.000 de lei costa acest aparat foto DSLR produs de Pentax. Modelul KM vine dotat cu un obiectiv standard 18055mm/3.5-5.6 AL. Aparatul beneficiaza de garantie, dar toate detaliile pot fi gasite AICI.

eMAG - Aparat foto DSLR Nikon D5300

Trecem din nou la Nikon, un model ceva mai performant care beneficiaza de un discount generos de 10%. Aparatul foto DSLR Nikon D5300 are un senzor de imagine de 24.2 mp si un design deosbit, culoarea rosie, dar si un obiectiv performant AF-P 18-55MM vr. Oferta completa o puteti consulta AICI.

eMAG - Aparat foto DSLR Canon

Ultimul model pe care vi-l reprezentam in cadrul acestui articol este DSLR Canon EOS 750 d, un aparat foarte performant care e dotat cu un procesor de imagine de 24.2 mp si include in oferta si obiectivul standard EF-S 18-55MM IS STM. Pretul aparatului are o reducere de 22% si poate fi gasit AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?