Elena Udrea spune că Alina Bica nu se va mai ȋntoarce în România

 

Fostul ministru al Turismului - Elena Udrea a fost, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde a avut loc un termen într-un dosar în care este acuzată de acuzată de trafic de influenţă şi spălarea banilor și în care este implicat și jurnalistul Dan Andronic.

Ea a spus că, în opinia sa, fosta şefă a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Alina Bica nu se va mai ȋntoarce în România.

Întrebată despre venirea Alinei Bica în țară, Udrea a spus că aceasta nu mai vine în România.

"Am mai vorbit ea. Din câte ştiu eu, Alina Bica nu mai calcă în România. Nu mai vine în România".

Cât despre ceea ce i se întâmplă ei în planul Justiției, Elena Udrea a spus că se va implica în procesele sale.

”De data aceasta, aşa cum v-am spus pe fugă la prima întâlnire, cred că lucrurile se schimbă în bine în justiţie şi cred că am şansa să mă apăr corect şi că argumentele mele, care sunt probate şi în fapt şi în drept, vor fi avute în vedere.

Voi participa şi mă voi implica activ în procesele mele de data aceasta, lucru pe care nu l-am făcut înainte ştiind că orice aş face soarta mea era pecetluită. Acum, cred că am o şansă să mă apăr în faţa acestor acuzaţii care s-au formulat împotriva mea, pe vremea când acuzaţiile se făceau aşa de uşor cu un denunţ”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?