De ce nu îţi găseşti sufletul pereche în funcţie de zodie

 

Astrele au un cuvânt de spus în acest sens şi scot la iveală caracteristici ale fiecărei zodii în parte, care ar putea fi un impediment în găsirea unui partener.

Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec sunt extrem de siguri pe ei, ceea ce îi face să acţioneze prea repede, fără să se gândească la consecinţe. Din acest motiv, nicio relaţie nu durează prea mult. Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, înseamnă că ţi se întâmplă de multe ori să te enervezi repede şi să crezi că e bine doar ce spui tu. Pentru ca o relaţie să funcţioneze, este important să faci şi compromisuri pentru persoana de lângă tine.

 

Taur

Nu te grăbeşti să cauţi marea dragoste. Ai tendinţa să păstrezi sentimentele negative în suflet, ceea ce va pune stăpânire pe tine şi nu îţi va permite să te deschizi. Singurătatea ta este cauzată și de lipsa de empatie. Nu ai capacitatea de a te pune în locul celui de lângă tine, iar acest lucru poate fi deranjant. Este nevoie de mai multă înţelegere în viaţa de cuplu pentru ca o relaţie să fie una de lungă durată.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt cunoscuţi ca având două personalităţi, ceea ce înseamnă că pot fi imprevizibili, confuzi, neliniştiţi, detaşaţi, îşi schimbă rapid gândurile şi devin neîncrezători. Ceea ce poate părea greşit pentru cei din jur, pentru ei este absolut normal şi corect. Preferă să stea singuri ca să nu fie răniţi şi să creadă că marea dragoste va apărea atunci când se vor aştepta mai puţin. Le este recomandat să îşi deschidă inima şi să nu refuze persoanele interesante care le apar în cale.

Rac

Firea ta mult prea sentimentală este cea care transformat într-o persoană singură. Adesea, tânjești după momente în care să te retragi într-un loc şi ai parte de câteva clipe doar pentru tine. Acest lucru poate dăuna relaţiei de cuplu dacă se întâmplă prea des. Te îngrozeşte ideea de căsătorie şi copii pentru că nu te simţi încă pregătită pentru o responsabilitate atât de mare.

Leu

Adevăratul motiv pentru care nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche este impresia pe care o ai despre tine. Te poţi crede regină, dar asta nu înseamnă că ceilalţi trebuie să îţi acorde atenţie de fiecare dată sau să facă doar ce vrei tu, dacă ei nu simt la fel. Aroganţa poate fi atrăgătoare la început doar dacă este un semn al încrederii în sine, altfel îl va deranja pe cel de lângă tine. Este grozav să fii lider, dar într-o relaţie rolurile trebuie să fie împărţite în mod egal.

Mai multe pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?