De ce nu e bine să ai oglindă în dormitor? Detaliul care îţi poate schimba întreaga viaţă

 
De ce nu e bine să ai oglindă în dormitor? Detaliul care îţi poate schimba întreaga viaţă
De ce nu e bine să ai oglindă în dormitor? Detaliul care îţi poate schimba întreaga viaţă

Oglinda este un obiect de decor, dar şi folositor, care nu lipsește din casa nimănui, fiecare încercaând să aibă cel puţin o oglindă în casa sa. Puțini știu însă că există câteva reguli clare feng shui prinvind așazarea oglinzilor în casă. 

De cele mai multe ori, suntem tentaţi să aşezăm în dormitor o oglindă cât mai mare, însă  puțini știu că, de fapt, oglinda este interzisă în dormitor, potrivit regulilor feng shui. Chiar dacă poate ți se pare la modă sau îți place ideea de a avea o oglindă în dormitor, elefectele ei sunt distrugătoare pe termen lung, din punct de vedere energetic, oglinda nu ar trebui să fie niciodată orientată spre pat sau deasupra lui.

Se spune că nu este indicat ca imediat ce te trezești sau ajungi în dormitor să-ți vezi chipul, pentru că astfel toată energia acumulată în oglindă se va întoarce asupra privitorului. Este bine de știut că oglinda captează energii și vibrații, iar multe dintre acestea nu sunt întotdeauna pozitive.

De asemenea, o altă superstiție spune că oglinda în dormitor poate dăuna relației de cuplu, pentru că are efectul de a dubla numărul de persoane din cameră. Astfel, se atrag persoanele din exterior, care pot interveni în relație.

Oglinda nu trebuie să reflecte ușa de la intrare, conform clubmistic.ro. Astfel, dacă în fața ușii de la intrare nu se află un hol pe lungime, ci un perete al acestuia, nu așeza o oglindă pe el.  Aceasta va respinge automat orice energie pozitivă care intră în casă.

Mai mult, oglinzile nu trebuie să reflecte nici ușa de la baie sau pe cea de la bucătărie. Totuși, o oglindă amplasată pe ușa de la baie poate avea o influență pozitivă. În o mulțime de apartamente, oglinda este așezată pe hol, exact în fața ușii de la bucătărie, pe care o reflectă, împreună cu o parte a acestei camere. Această așezare este total greșită, așa că trebuie evitată.

De asemenea, oglinda nu trebuie să reflecte colțuri ale obiectelor de mobilier, coloane sau grinzi.

E bine ca oglinda să fie pusă în spațiile deschise, în camera de zi unde se petrece mai mult timp, pentru a atrage energiile pozitive.

Sursa 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?