De ce NU ai noroc în dragoste, în funcție de zodia ta. Horoscopul oamenilor singuri

 
De ce NU ai noroc în dragoste, în funcție de zodia ta. Horoscopul oamenilor singuri
De ce NU ai noroc în dragoste, în funcție de zodia ta. Horoscopul oamenilor singuri

Relațiile nu sunt ușor de menținut. Două vieți devin una, așa că e firesc să apară și neînțelegeri la un moment dat.

Și, indiferent dacă recunoaștem sau nu, mulți dintre noi avem cel puțin un defect de personalitate care ne sabotează viața sentimentală. Odată ce îl descoperi, poți lua măsuri pentru a te schimba în bine!

Berbec


Ca Berbec, ești într-o permanentă căutare de aventură.

Cu alte cuvinte, ești cam peste tot! Dacă cineva nu îți îndeplinește toate așteptările și dorințele, ai tendința de a te plictisi de acea persoană. Îți distrugi relațiile pentru că vrei ca ele să îți ofere întotdeauna aventură. Uneori, a fi alături de cel pe care îl iubești este o aventură în sine, nu trebuie întotdeauna să faci ceva nou pentru a te distra cu cineva.

Taur

Ca Taur, nu poți să lași trecutul în urmă.

Oricât timp ar trece, ai tendința de a ține ranchiună și de a folosi situații din trecut împotriva partenerului de viață. Îți distrugi relațiile făcând acest lucru. Nu uiți și nu ierți pe deplin, iar asta pune presiune asupra vieții tale sentimentale. Dacă cineva îți greșește în vreun fel, probabil că va plăti pentru tot restul vieții.

Citește continuarea AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?