Dăncilă s-a răzgândit! "Nu votez la referendum, Iohannis îl foloseşte în interesul lui"

 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri seară, că a decis să nu voteze la referendumul convocat de Klaus Iohannis.  Şefa guvernului a provocat un adevărat cutremur intern în PSD, în urmă cu două zile, când a declarat că va vota şi la referendum, în contradicţie cu mesajele liderilor social-democraţi de boicotare a consultării populare. 

"După cum știți, eram pregătită să votez la referendum. Nu pentru că aș fi fost de acord cu domnul Iohannis, ci pentru că sunt un om al dialogului, care a dovedit, de fiecare dată, deschidere pentru a asculta argumentele tuturor. Ultimele intervenții publice ale președintelui au arătat că acțiunile domniei sale nu au nicio legătură cu binele românilor și al României, ci doar cu interesele politice ale partidului pe care il reprezintă și cu ambițiile sale personale care l-au îndepărtat total de la rolul său constituțional!

Acțiunile părtinitoare ale președintelui Iohannis din ultimul timp denotă disperare în speranța că mai obține un mandat! Am fost in teritoriu si am vorbit cu oamenii. Românii s-au săturat de scandal, ură și dezbinare, românii vor proiecte și soluții. Rămân fidelă convingerilor mele politice și partidului din care fac parte cu mândrie de 23 de ani și vreau să le transmit românilor că nu voi vota la referendum", a precizat Viorica Dăncilă, într-un mesaj făcut public de deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Dăncilă a confirmat apoi, prin viu grai, decizia, într-o intervenţie în direct, la Antena 3.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Si cu constitutia cum rămâne ?
25 May 16:57
Stii ce mă gîndesc dl Ciorditorii..,că oamenii politici sunt perversi.Revolutia din 1789 din Franța ,a lansat conceptul de „Patria in pericol” si asa au reusit să gilotineze 2000 de adversari.La noi,in comunism,nu s-a luptat deloc cu oamenii politici ,au inventat conceptul de ”Sabotaj” cu sferă largă de intelegere si pentru DNA.Mai nou,s-a inventat conceptul de ”Corupție ”,si am infiintat DNA cu dotaări americane sa supravegem pe oricine,poate pică un corupt.Deci,acum suntem chemati sa ingrădim „ lupta cu corupția ” a guvernului,care are atribuții în constituție,dar nu e clar.El guvernul poate redefini corupta ca la francezi ,si atunci ce se alege din conceptul drag dlui TimmermNS ?iATĂ CUM INTELEG PE DOS CA DOAMNA PREMIER.
Răspunde
0 0
Ana
25 May 12:57
Joiană proastă...
Răspunde
0 0
Alexandru
25 May 09:18
Proasta-i proastă până moare! Fu-2-10-gura nea Liviu!
Răspunde
0 0
CIorditorii saboteaza tara si poporul !
25 May 07:09
Referendumul este pentru POPOR, acolo exista DA si NU. Indemnul la neparticipare reprezenta o sabotare a statului si a poporului ! Indemnul la neparticipare este un sabotaj al statului si poporului ! Oamenilor li se induce ideea ca tema referendumului este neimportanta pentru ei, ceea ce este fals ! Oamenii sint mai destepti decit isi inchipuie ciurda de ciorditori ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?