CUTREMUR de 3,6 grade, în România. Al patrulea seism, într-o singură zi!

 
CUTREMUR de 3,4 grade, cu puțin timp în urmă, în România
CUTREMUR de 3,4 grade, cu puțin timp în urmă, în România

Cutremur în România! Un seism cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter s-a produs, marți dimineața, în România. Anterior, INFP avansase o magnitudine de 3,4 grade. Este al patrulea seism produs, în țara noastră, în doar câtava ore.

Potrivit INFP, un cutremur de 3,6 grade s-a produs, la ora 9:18, în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Seismul a avut loc la o adâncime de 126 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 57km E de Brașov, 64km N de Ploiești, 119km N de București, 127km S de Bacău, 133km V de Brăila, 134km NE de Pitești, 136km V de Galați, 171km E de Sibiu, 184km N de Ruse, 210km SV de Iași.

Este al patrulea seism produs, marți, în România.

Un prim cutremur a avut loc la ora 1:47, în Harghita, și a avut o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter. La 7:02, un alt cutremur, de 2,6 grade, s-a produs în Vrancea. Ulterior, un al treilea seism a avut loc în Timiș. Cu o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter, acesta s-a produs la o adâncime de doar 5 km. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?