Cumpănașu: "Nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul român"

 

Alexandru Cumpănașu consideră că autorul crimei nu este Gheorghe Dincă, ci statul român. Unchiul Alexandrei acuză autoritățile statului român de incompetență gravă în gestionarea cazului.

"Este pentru prima dată când văd imaginile. În acest moment, probabil că sunt subiectiv, dar nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul român. Îmi este foarte greu să mă uit la acest fir odios, fără să-mi dau seama sau fără să spun cu gura până la urechi, că noi, aici, avem de fapt de-a face cu niște criminali, cu niște complici din toate instituțiile statului ăstuia nenorocit care n-a reușit să o protejeze, n-a reușit să o salveze pe Alexandra, dacă ea este moartă. Nu vreau să fiu într-o negare continuă sau să intru într-o altă etapă, dar efectiv sper în continuare că veștile care vin de la Parchet în seara asta vor fi unele care să ne dea speranțe, dar dacă se dovedește că a fost ucisă, mor de gât cu toți cei care, în acest moment, în Caracal, în Craiova, în Olt, la București, protejează aceste rețele de trafic de fiinșe umane și care sunt oameni care profită de fetele astea, le mai plasează așa, din când în când, spre distracția lor", a declarat Alexandru Cumpănașu, în direct, la România TV.

Este foarte dureros. Vreau să le spun doar atât celor care au ucis-o, nu celui, ci celor care au ucis-o și celor care ucid în continuare că în această perioadă, am făcut publice doar 1% din informațiile pe care le-am adunat (...) iar în acest moment, vă spun cu mâna pe inimă și cu certitudinea omului care crede foarte mult în ceea ce spune, oamenii ăștia care acționează în zona aceea sunt protejați inclusiv politic, nu doar administrativ, iar eu refuz să cred, ca o concluzie macabră,  și sunt convins că acei procurori, acei polițiști, acel judecător, toți, dar cel puțin procurorul și o parte din polițiști știau bine legea și că de fapt, l-au lăsat pe acest nenorocit să-și acopere urmele, să încerce să scape basma curată", a mai adăugat acesta.

"Vor încerca să găsească fete sărace, din familii care nu vor avea niciodată puterea să lupte cu un sistem nenorocit, cu un sistem terminat, cu un sistem corupt și nemernic. Pe mine mă doare faptul că, niște ticăloși, care au familii, care merg acasă și dorm liniștiți mai ocupă și niște funcții, protejează astfel de nenorociți pentru niște avantaje, că sunt bani, că sunt favoruri sexuale", a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Trifan
03 Aug 13:27
Iertați pe blegul ăsta că nu știe ce vorbește.
Răspunde
0 0
Basil
03 Aug 05:03
Pina acum vota psd-ul si o lauda pe vv dancila.
Răspunde
0 0
Romania Rimarilor !!! Romania Sculelor !!! Romania Descreieratilor !!!
03 Aug 01:41
Autoritatile in general se dedulcesc la fete traficate, se cunosc chiolhanurile cu “fetite” ale multor oficiali, inclusiv din justitie. Arhiva SIPA e plina de astfel de cazuri.
Romania post decembrista a cazut prada delirului unor descreirati care sau cocotat la putere si se murdareau unii pe altii ca a se poata santaja mai tirziu. Murdaria sa raspindit in societate favorizata de aceleasi animale care au esuat ROmania ca tara !
Noapte Buna, Romania !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?