Condiţii inumane de călătorie pe ruta CFR Giurgiu-Bucureşti. Imagini incredibile

 
Condiţii inumane de călătorie pe ruta CFR Giurgiu-Bucureşti
Condiţii inumane de călătorie pe ruta CFR Giurgiu-Bucureşti

Condiţii inumane de călătorie pe ruta CFR Giurgiu-Bucureşti! Căldura nu este pornită în vagoane, iar temperaturile sunt cu mult sub limita îngheţului, povestesc pasagerii. Povestea s-ar repeta în fiecare dimineaţă, spun oamenii. 

Trei ore. Atât durează o călătorie cu trenul de la Giurgiu până în Gara de Nord din București. Atât sunt nevoiţi și pasagerii să suporte temperaturi cu mult sub limita îngheţului. Iar povestea s-ar repeta zi de zi, ne-a atras atenţia un telespectator Realitatea TV.

Acesta ne-a povestit că în unele dimineți, doar după ce l-a avertizat pe controlor că va da presei informații despre situația din tren, abia atunci a fost pornită căldura. Însă asta s-a întâmplat undeva la staţia Bucureştii Noi, de unde trenul nu mai face decât 15 minute până la destinaţie. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gandalf
26 Jan 08:57
Avand în vedere că pe ruta aia se circulă în proporție de 99% pe „blat” eu aș scoate trenurile alea până pricep toți „beneficiarii” că trebuie să plăteasca pentru călătorie, apoi aș oferi condiții conforme cu prețul plătit. Și gratis și căldură NU se poate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?