Cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cea mai mică femeie. Ce a urmat? FOTO

 
Cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cea mai mică femeie. Ce a urmat? FOTO
Cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cea mai mică femeie. Ce a urmat? FOTO
Cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cea mai mică femeie. Ce a urmat? FOTO Cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cea mai mică femeie. Ce a urmat? FOTO Cel mai înalt bărbat din lume s-a întâlnit cu cea mai mică femeie. Ce a urmat? FOTO

Sultan Kosen, bărbatul care deţine recordul pentru cea mai înaltă persoană din lume, potrivit Cărţii Recordurilor, şi Jyoti Amge, cea mai mică persoană, s-au întâlnit în Egipt, ocazie cu care au participat la o şedinţă foto incredibilă!

Recordul lui Kosen a fost înregistrat la 2.465 m în țara sa de origine, Turcia, de către Cartea Recordurilor, la 25 august 2009, depășindu-l pe fostul deținător al recordului - Bao Xishun, care are o înălțime de 2.36 m. Kosen este de asemenea deținătorul celor mai mari mâini şi cele mai mari tălpi, măsurând 27.5 cm şi, respectiv, 36.5 cm.

De cealaltă parte, Jyoti Amge, din India, măsoară 62.8 cm.


Cei doi au dat curs invitaţiei unei organizaţii pentru promovarea turismului din Egipt şi au participat la o şedinţă foto inedită, la Marea Piramidă din Giza.

Ce a ieşit vedeţi în GALERIA FOTO ataşată acestui articol.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?