Ce-a spus Ludovic Orban despre Klaus Iohannis și Rareș Bogdan

 

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că și-ar dori ca președintele Klaus Iohannis să fie candidatul PNL la prezidențiale și apoi s-a referit la situația lui Rareș Bogdan.

"Faptul că se vorbește despre posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să poată să ocupe o poziție atât de importantă, cum este presedinția Consiliului European, arată prestigiul de care se bucură, încrederea de care se bucură.

Sunt convins că președintele are maturitatea necesară să ia decizia în acest caz. Normal că îmi doresc ca președintele Klaus Iohannis să fie candidatul nostru la Președinția României, dar pentru România prezența sa la conducerea Consiliului European ar oferi foarte multe oportunități și ar ajuta România din această poziție”, a afirmat Ludovic Orban la Realitatea TV.

Întrebat de moderatoarea emisiunii Legile Puterii, Denise Rifai, dacă Rareș Bogdan poate fi candidatul la prezidențiale, Ludovic Orban a replicat: "Nu vorbesc despre această eventualitate până nu se ia o decizie legată de arhitectura europeană, dar fiți convinsă că avem resurse și avem capacitatea de a lua cele mai bune decizii.

În ceea ce privește candidaturile, nu poate fi exclusă nicio candidatură, chiar și a lui Rareș Bogdan, a altor colegi, chiar și a mea, deși e greu pentru că eu a fost validat pentru funcția de premier, iar Klaus Iohannis pentru cea de președinte. În mod evident trebuie să ne consultăm și cu președintele Iohannis”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Uță
20 Jun 23:37
Ludovic Orban în bikini face declarații.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?