"Bomba cu ceas" din horoscop. Aceste două zodii NU au niciun viitor împreună

 
Cuplul imposibil
Cuplul imposibil

Astrologii dezvăluie care sunt perechile din zodiac ce nu reușesc să se înțeleagă, fiind considerate "blestemate".

Când două zodii au prea puține sau prea multe lucruri în comun sau când își doresc lucruri total opuse, relația dintre cei doi nativi este ca o "bombă cu ceas".

Leu + Rac

Deși între cei doi nativi există clar o atracție și o chimie, relația lor nu reușește să se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea să se simtă în siguranță alături de persoana iubită. Racul este și el deranjat deoarece își dorește o legătură profundă cu partenerul. Această neînțelegere afectează serios relația celor doi, uneori devenind chiar brutală.

Leii sunt extrem de schimbători și pot avea unele reacții sau comentarii deplasate. Acum dau dovadă de deschidere față de partener și în secunda următoare simt nevoia să împartă inutil critici. Racii pun la inimă toate aceste reacții impulsive, chiar dacă nu o arată. Ei folosesc agresiunea ca mecanism de apărare, așa că relația este clar una sortită eșecului.

Capricorn + Vărsător

Singurul lucru pe care aceste zodii îl au în comun este că sunt extrem de determinate, poate mai mult decât restul semnelor zodiacale. Ambiția exagerată din partea amândurora le afectează cel mai mult relația. Capricornul vrea siguranță, în timp ce Vărsătorul își dorește mai mult de la partener și crede că investește sentimente, uneori chiar exagerat față de cât ar merita, de fapt, celălalt.

În cele din urmă, Vărsătorul termină prin a deveni posesiv, în timp ce Capricornul este disperat după siguranță și se lasă foarte ușor influențat de cei pe care îi iubește. Oricâte încercări vor face, cei doi nu vor putea să se înțeleagă și nici nu vor renunța la principiile proprii pentru o relație.

Fecioară + Gemeni

Aceste două zodii sunt total opuse din punct de vedere al caracterelor: Fecioarele sunt extrem de practice, iar Gemenii sunt visători convinși. Relația este sortită eșecului deoarece fiecare dintre ei își transmit semnale neclare în ceea ce privește sentimentele și au așteptări prea mari unul de la celălalt.

Mai multe pe Diva Hair.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?