Anunțul Netflix care a trecut aproape neobservat. Ce film a pus online pentru toată planeta

 

Netflix aduce unele dintre cele mai populare seriale și filme pe platformă în fiecare lună. Este posibil să nu fii observat că pe Netflix poți să vezi unul dintre cele mai populare filme de anul acesta, se află pe locul șase în topul filmelor cu cele mai mare încasări.

Avengers: Endgame este probabil cel mai popular film de anul acesta, iar încasările dovedesc asta. Totuși, un film care a încasat aproape 700 de milioane de dolari, mai mult decât Pokemon Detective Pikachu sau decât Godzilla, este aproape necunoscut în Europa și în România.

Filmul cu pricina este „Wandering Earth" și nu vine de la Hollywood, ci din China. Filmul a avut parte de un proces de producție rar întâlnit în cazul filmelor chineze, incluzând muncă de post-producție și efecte speciale care au durat doi ani.

Cum a ajuns filmul pe Netflix

Totuși, munca a meritat pentru că filmul a avut un succes enorm în China. Netflix te ajută să faci cunoștință cu el, iar gigantul a cumpărat dreptul de proprietate în februarie și filmul a fost lansat pe platformă destul de recent.

Netflix, care caută să rezoneze mai mult cu audiențele din China, a preluat drepturile de difuzare a filmului și a promis că îl va traduce în 28 de limbi – ceea ce este cu adevărat impresionant, dacă luăm în considerare că este vorba de o producție non-hollywoodiană.

Filmul are la bază cartea omonimă scrisă de Liu Cixin și spune povestea încercării omenirii de a salva Pământul în cazul exploziei Soarelui. Oamenii de știință au găsit o metodă prin care pot deplasa Pământul cu totul, pentru a ajunge într-o nouă galaxie, la un nou Soare.

Filmul a fost lansat în cinematografe în China, Australia, Hong Kong, Noua Zeelandă și Coreea de Sud. În Australia a avut încasări de 1 milion de dolari.

SursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cititor
17 Jul 09:39
Toti ratatii ajung jurnalisti sa scrie despre toate mizeriile, si mai rau, habar nu aveti sa scrieti... 'sa fii observat'?? Pai futu-va in gura de mizerii cu doua picioare apucati-va de munca nu de scris articole daca sunteti ratati.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?