Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Dan Alexa

 

Anamaria Prodan a fost prezentă în platoul emisiunii «La Măruță» unde a vorbit despre divorțul cu Reghe, relația cu Alexa, dar și pumnul pe care i l-a administrat ea.

"Nu-mi face cinste. Am crescut pe stradă, pe stadion, între bărbați. Sunt o fire impulsivă, vulcanică.(...)Anamaria Prodan vinde cel mai bine în țara asta.  Eu am ieșiri din astea. Sunt omul care își pune cenușă în cap. Recunosc, m-a prins de mână și mi-a zis, hai, lasă-mă, te rog eu mult, termină! Mi-a zis și Laur că nu e normal așa ceva. Trebuie să am o conduită normală, sunt manager, nici noi ca familie nu putem să facem asta", a declarat ea.

Anamaria Prodan a negat ipoteza geloziei

Anamaria Prodan a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să fie gelozia cea care a împins-o la gestul necugetat, ci o neînțelegere dintre ei doi.

"De ce să fie gelozie, că doar fata era cu noi înăuntru?!! Alexa este cel mai bun prieten al meu".

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Alexa.

"Este cel mai bun prieten al meu. Este cel mai bun produs pe care eu pot să-l am. Cel mai bun antrenor. E un caracter cum puține se nasc. I-am zis că îmi pare rău, regret, n-am știut că este presa acolo."Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?