Altex - Televizoare la preturi foarte avantajoase

Altex - Televizoare la preturi foarte avantajoase
Altex - Televizoare la preturi foarte avantajoase

Altex are un puternic magazin online cu o multime de promotii interesante pentru categorii de produse diverse si foarte diferite. Am aruncat o privire printre acestea si am selectat cele mai importante promotii ale saptamanii.

Altex are o promotie foarte interesanta in aceasta perioada in care toti elevii au reinceput scoala, iar studentii se pregatesc si ei sa mearga din nou la cursuri dupa o vara intreaga de vacanta.

Ofertele Altex din promotia Scoala Smart pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

Cei de la Altex vin cu o idee foarte smart, ca a elevilor de nota 10 din scoala. Ei aduc preturile la un nivel mic si accesibil pentru produse care te pot face...mai destept.

Facem si noi o trecere in revista a principalelor categorii de produse smart care se regasesc in ofertele Altex din promotia Scoala Smart cu preturi mici.

Altex – Televizoare – Audio – Video – Foto

Recomandarea noastra este pentru un televizor Smart Ultra HD Android de la Sony Bravia pe care il gasiti cu reducere de 800 de lei si care are diagonala de 123cm. Un asemenea televizor are raport calitate/pret foarte avantajos si greu de gasiti. Toate ofertele dar si aceasta pot fi gasite AICI.

Altex – Laptopuri, sisteme PC si componente

Gama de laptopuri e foarte variata si gasiti configuratii pentru toate buzunarele si de la toate brandurile. Cele mai mici preturi incep chiar de la doar 549 de lei pentru laptopuri de la Myria, dar gasiti si HP-uri foarte ieftine sau laptopuri profesionale de la Asus, Lenovo Idea Pad si multe altele. Pentru pasionatii de gaming va recomandam configuratiile de desktopuri care sunt mai puternice si mai accesibile ca pret. Pe toate le gasiti AICI.

Altex – Telefoane, tablete si accesorii

Urmatoarea cea mai populara si apreciata categoria de produse de la Altex din aceasta promotie e cea de telefoane, tablete si alte accesorii. La fel cum v-am prezentat in cazul laptopurilor, si la telefoane mobile gasiti si variante low-cost ce au reducer impresionante in aceasta perioada, cu preturi incepand de la doar 379 de lei pentru telefoane smart, dar daca sunteti dispusi sa faceti o investitie doar putin mai mare, gasiti cateva modele Samsung Galaxy si Huawei care merita toata atentia. Aruncati o privire peste ofertele de AICI.

Altex – Console – Jocuri – Accesorii

Dupa scoala si rasplata sau dupa invatatura si joaca. Si joaca sa fie tot smart cu console, jocuri si accesorii inteligente care te ajuta sa te bucuri de jocurile preferate la o calitate desavarsita. Gasesti in promotie atat casti de gaming HyperX Cludd cat si kituri de gaming ce cuprind mouse, casti, mouse pad si multe altele.Te avertizez, nu te speria dar unele preturi au discounturi chiar si de 46% si le gasesti AICI.

Altex – Scoala Smart cu preturi mici

Altex are o promotie speciala de tip Back To School care e foarte populara in aceasta perioada. Campania se numeste Scoala Smart cu preturi mici si includeoferte cu preturi scazute pentru laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, console, electrocasnice mici si mari, dar si multe alte produse pe care le gasiti AICI.

Altex – Cuptoarele Myria

Foarte interesanta este si promotia de la Altex pentru cuptoarele cu microunde de la producatorul Myria, un producator de care poate nu ati auzit atat de des, dar care insa vine cu produse de cea mai inalta calitate si de o rezistenta foarte buna. Cuptoarele au reduceri de 20% si le gasiti la preturi accesibile AICI.

Altex – Philips

Sub titulatura castiga cu Philips si fa-ti viata mai buna, poti participa la o promotie de reduceri dar si la un concurs special demarat de Philips si Altex. Poti castiga chiar si o masina, dar si multe electrocasnice. Preturile scazute in aceasta promotie Altex sunt pentru categoriile de produse aspiratoare, fiare si statii de calcat, aparate de bucatarie. Pe toate le gasesti AICI.

Altex – iPhone

La fel ca si in celebrul serial Game of Thrones, la aceasta campanie se potriveste zicala Winter is coming, doar ca la Altex este vorba de iPhone. iPhone is coming soon, si nu orice fel de iPhone, ci iPhone Xs, iPhone Xs Max. Cei de la Altex lanseaza o metoda prin care te pot anunta imediat ce au pus in vanzare noile telefoane de la Apple. Toate detaliile sunt AICI.

Altex – DeLonghi

Espressoarele de la DeLonghi sunt renumite ca fiind cele mai bune pentru cafea din intreaga lume. SIngurul lor defect ar putea fi pretul, Acesta insa e rezolva acum de Altex care are o promotie exceptionala cu reduceri de pana la 40% pentru o multime de modele. Ai de unde alege, arunca o privire peste espressoarele de la DeLonghi, din oferta Altex, accesand URMATORUL LINK.