Schimbări în supermarketuri. Ce ar putea apărea pe eticheta produselor congelate

 

Etichetele produselor de origine vegetală congelate ar putea conţine, în viitor, recomandarea ca aceste produse să fie preparate termic înaintea consumului.Propunerea a fost făcută în teleconferinţa organizată miercuri de Comisia Europeană pe tema produselor congelate contaminate cu bacteria listeria.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Comisia Europeană urmează să transmită o informare pe acest subiect, care va cuprinde recomandări pentru fi difuzate către consumatorii din toate statele membre.

"În urma discuţiilor, s-a propus ca pentru viitor să se menţioneze pe etichetele acestui tip de produse recomandarea ca acestea să fie preparate termic, înainte de a fi consumate (Listeria monocytogenes se distrugere prin tratare termică - fierbere)", precizează ANSVSA.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?