A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat

 
A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat
A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat
A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat A vrut să fie perfect, dar cum și-a modificat corpul a șocat: până și buzele i-au explodat

Aceasta este povestea cutremurătoare a tânărului care a vrut să fie perfect.

James Holt, un tânăr de 24 de ani, din Manchester, s-a simțit dintotdeauna altfel. Nu s-a considerat niciodată "o frumusețe" așa că, din momentul în care a început să câștige primii bani, a decis să-și modifice trupul. James susține că numai pe buze a plătit deja 14.000 de lire, în ultimii 8 ani.

"Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulțumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Așa că m-am hotărât să apelez la botox, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Și fac asta din două în două luni", spune James.


A urmat nasul. Și-a făcut două rinoplastii, tocmai în Polonia, dar nici acum nu este mulțumit, chiar dacă a scos din buzunar 4.000 de lire per intervenție. Ulterior, și-a albit dinții. A mai dat alte 4.000 pe ridicarea pomeților și "doar" 1.000 pe bărbie.

"Nu-mi plăcea cum arătam înainte, natural. Acum, însă, îmi place ce văd, chiar dacă știu că este ceva artificial", mai spune James.

Și, deși recunoaște că a doua rinoplastie a fost un eșec, spune că va urma încă o operație.

"M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, așa că voi mai face o operație. Sper să reușească, de data asta", mai spune tânărul care susține că nu are un model pe care vrea să-l copieze. "Pur și simplu mă las purtat de val, îmi place să încerc mai mulți medici, fiecare cu tehnica lui... Văd eu unde ajung", spune James.

Recunoaște, însă, că a avut grave probleme de sănătate. Din cauza complicațiilor, respiră greu și de multe ori se trezește noaptea. Nici buzele n-au fost prea reușite. "Mi s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineții, când negre. Odată chiar mi-au explodat! Mi le umplusem prea mult și au cedat", a mai spus acesta.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe imagini, cum arată tânărul, dar și ce înfățișare avea înainte de operațiile estetice.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
anonim
05 Jan 00:20
bai baiete! am zis spus ca e fata cand l-am vazut asa! doamne fereste! schimba-ti sexul cu totul mai bine!
Răspunde
0 0
lorodona
04 Jan 11:35
Daca isi baga botox in buze cum scrieti voi, ramaneau paralizate cateva luni bune, ar fi mancat numai cu paiul. Numai ca si asta care a scris articolul a facut de curand o lobotomie, il inteleg.
Răspunde
0 0
Nikita Perfecta
04 Jan 10:57
jmekerie flacaul, mi sa sculat cand mam uitat la poze.. ;)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?