A întâlnit un băiat în club și a avut parte de sex perfect! Acum îl caută disperată

 

O tânără a cerut ajutorul unui specialist în sex, după ce a avut parte de un sex minunat cu un bărbat pe care l-a întâlnit în club. Am avut parte de un sex grozav, weekend-ul trecut cu tip pe care l-am întâlnit în club. Nu am apucat să ne cunoaștem, el nu știe cum mă cheamă și nici eu pe el. De atunci, viața mea s-a schimbat.  El este singurul care m-a făcut să mă simt specială, cum mai făcut-o niciun bărbat până acum. Nu a fost numai sex, ci și felul în care m-a tratat. Mi-aș dori să mă apropii de el. 

Am 24 de ani, mi-am început viața sexuală la 16 ani și am avut 200 de parteneri până acum. La școală, băieții erau mereu cu ochii pe mine, fetele mă invidiau și mă numeau o fată ușoară. Am avut multe aventuri de o noapte și au fost și băieți care imi spuneau că ar vrea să rămân cu mine, însă nu a fost să fie. Mă înșelasem în privința lor. 

L-am întâlnit pe acest băiat și pentru prima dată, am simțit ceva, însă nu am apucat să ne cunoaștem, pentru nu fac acest lucru, dar acum mi-am schimbat dorința și aș vrea să îl am aproape. 

Sfatul specialistului în sex. Ar trebui să înveți să te respecți mai mult și să vezi și partea mai bună a vieții. Se pare că nu ai avut parte de multă dragoste în copilărie și adolescență și te-ai refugiat în aceste aventuri. Nu trebuie să te învinuiești pentru modul î care ai trăit până acum, poți schimba lucrurile. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ADi
22 Feb 06:13
ce articol de k k t ..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?