A făcut o poză în bikini lângă lanul de orez. A urmat ceva devastator. Cine s-ar fi așteptat?

 

Vedetele de pe Instagram își câștigă faima, și eventual banii, mulțumită fanilor numeroși care le urmăresc și apreciază postările. Fanii sunt cei care le ridică și tot fanii pot fi cei care le aruncă în groapa uitării.

O tânără din Suedia și-a ratat cariera de ”influencer” pe Instagram după o poză nefericită însoțită de un comentariu și mai nefericit.

Natalie Schlater, care avea 12.000 de urmăritori, a postat o imagine în bikini, în fața unui câmp de orez, în Bali.

”Mă gândesc cât de diferită este viața mea, în comparație cu omul care culege orez în fiecare dimineață”, a scris Natalie alături de imagine.

De ce în bikini lângă lanul de orez? De ce era nevoie de comentarii aparent profunde și de comparații cu viața grea a culegătorului de orez? Greu de spus.

Cert este că valul de indignare și acuzațiile de ipocrizie care au urmat au determinat-o pe Natalie să își închidă contul.

Schlater și-a cerut totuși scuze, spunând că nu a vrut să fie lipsită de respect și că nu a vrut să jignească pe nimeni.

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dan Doran
21 Jun 23:39
UN TITLU NEPOTRIVIT. Nepotrivirio la pachet. Ar trebui ca asemenea articole sa fie intotdeauna semnate, ca sa putem afla cine i-a scolit in presa pe asemenea... gazetari!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?