3 zodii de femei foarte inteligente

 

Fiecare zodie are punctele sale forte. Deși Berbecul are multe calități în comun cu Leul, acesta nu va fi niciodată la fel de metodic ca o Fecioară. 

3 femei inteligente din zodiac

Vărsător

Această femeie tinde să filtreze orice prin mintea sa ageră. Știe cum să se detașeze într-o anumită situație astfel încât să poată găsi cea mai bună soluție. De asemenea, este cunoscută pentru faptul că este extrem de echilibrată, inventivă și calmă. Vărsătorul acceptă ideile și conceptele celor din jur și poate vedea dincolo de propriile orizonturi. Mereu caută puncte de vedere alternative, în care ajunge să creadă doar dacă sunt însoțite de dovezi.

 

Fecioară

Fecioarele sunt interesate de tot felul de lucruri, chiar dacă par neinteresante pentru unele persoane. Dacă nu există nicio soluție la o problemă sau dacă răspunsul este greu de găsit, Fecioara își va crea propria rezolvare. Fecioara adoră să găsească un răspuns la lucrurile dificile și să rezolve orice problemă. Mereu gândește și creează în mintea sa și rar se întâmplă ca această nativă să nu găsească o soluție, fie că este vorba de repararea unui lucru din casă sau de oferirea unui răspuns la o problemă filosofică. Fecioara este genul de persoană care mereu pune întrebări, semn clar că este un geniu!

Mai multe pe Divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?