3 semne că avionul urmează să se prăbușească, vizibile cu mult timp înainte

Accidentele aviatice sunt mai rare decât cele rutiere, spun însoțitorii de zbor. De cele mai multe ori, problemele aeronavei sunt comunicate târziu pasagerilor. Totuși, există câteva detalii care pot semnala pericolul. Iată cum să le detectezi.Se aude un zgomot bizar

De multe ori, când ceva este în neregulă, piloții îi cheamă pe însoțitorii de zbor nu prin semnalul obișnuit, ci printr-o succesiune de semnale scurte, pentru ca aceștia să-și dea seama că este vorba despre o urgență.

Stewardesele se plimbă pe culoar cu foi în mână

Odată ce au fost informați despre un eventual pericol, însoțitorii de zbor trebuie să se organizeze rapid, conform unui plan dinainte stabilit pe care-l vor consulta de față cu pasagerii.

Vocea pilotului este suspect de calmă

Dacă pilotul vorbește despre ceea sună a fi mici probleme ale aeronavei înseamnă că lucrurile stau mai prost decât pare. Asta, deoarece de obicei piloții nu anunță pasagerii în cazul problemelor minore.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?