3 femei din zodiac imposibil de înlocuit

 

Deși fiecare femeie este unică, se pare că există câteva zodii de femei pe care pur și simplu nu le poți înlocui. Acestea se deosebesc de celelalte semne zodiacale prin faptul că niciun bărbat nu le poate uita după despărțire și că le caută în fiecare femeie pe care o întâlnesc în decursul vieții. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Iată care sunt femeile din zodiac imposibil de înlocuit!

Fecioară

Fecioara este o femeie classy și încrezătoare, ceea ce îi înnebunește pe potențialii parteneri. Are foarte multă grijă de modul în care arată, iar acest lucru se vede în aparițiile sale fabuloase. Stilul ei de viață sănătos pur și simplu îi încântă pe bărbați! Până și cei mai mari gurmanzi devin vegetarieni după ce îi cad în mreje! Totuși, calitățile care o fac imposibil de înlocuit sunt inteligența și independența. Iubește ceea ce face și muncește din greu pentru a obține tot ce își dorește.

 

Scorpion

Intensă și secretoasă, femeia Scorpion este definiția sex-appealului. Aerul tău misterios îi face pe cei din jur să se întrebe ce ascunzi. Guvernată de Pluto, planeta transformării, îți duci partenerul pe noi culmi și adâncimi. Ești într-o permanentă reinventare, ceea ce te face să pari fresh și interesantă. Mai mult, partea ta „bitchy” le face pe celelalte femei să se retragă și îi atrage pe bărbați. Exteriorul de puf și interiorul de piatră sunt o combinație fatală, care te trage de cele mai multe ori spre o existență mai întunecată. Tocmai acest lucru te face imposibil de înlocuit!

Mai multe pe Divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nume
30 Oct 10:00
Sunt pline cimitirele de oameni care se credeau de neînlocuit...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?